در این جلسه از سری آموزش های دوران طراحی وب قصد داریم نحوه اجرای متد ها یا بهتر بگوییم توابع این کتابخانه جاوااسکریپت رو مورد بررسی قرار دهیم
همانطور که در قسمت های قبلی آموزش های jquery گفتیم , این فریم ورک سرشار از امکانات فوق العاده می باشد که این امکانات به صورت توابع یا همان متد ها در دسترس می باشند که بعضی از متد های این فریم ورک نیاز به توضیحات مفصل دارد که حتما در قسمت های بعدی به آموزش آن می پردازیم .
خب برسیم به بحث نحوه اجرای متد ها در jquery , در یک کلام بهتر است بگوییم بسیار ساده ! اجرای متد ها در jquery به شکل زیر می باشد :
[javascript]
$(selector).method(option);
[/javascript]
در قطعه کد بالا پس از انتخاب المان مربوطه متد یا تابع مورد نظر خودمون رو بر روی اون اجرا می کنیم , که اینجا به جای دستورmethod باید نام متد مورد نظر و به جای دستور option باید تنظیمات مورد نظر آن تابع را وارد نماییم , شما می توانید با مراجعه به : api.jquery.com لیست تمامی توابع و متد های jquery را مشاهده کنید .
حال بهتر است کمی در مورد نحوه تنظیمات یا option های این توابع توضیح دهیم . این option ها در jquery فوق العاده بهینه هستند و بهتر است بگوییم این option ها از هر لحاظ عالی هستند و می توان کارهای عجیبی با آن ها انجام داد , به مثال ساده زیر توجه کنید :
[javascript]
// first option
$(selector).css(‘color’,’#FFF’);
// second option
$(selector).css(
{
‘color’:’#FFF’,
‘background’:’#000′
}
);
[/javascript]
همانطور که در مثال بالا مشاهده می کنید متد اعمال شده برروی هر دو المان یکی می باشد اما مقدار option آن با یکدیگر متفاوت است ! حال ببینیم چه اتفاقی در تنظیمان این متد افتاده است , در دستور option اول ما تنها یک مقدار css داریم که می خواهیم بر روی المان مورد نظر اعمال شود که در این جا ما مقدار color المان انتخاب شده رو به رنگ سفید یا FFF# قرار دادیم اما در مثال دوم ما می خواهیم چند صفت css به المان مورد نظر بدهیم که در این صورت یک مقدار json را به option این متد خواهیم داد .
حال با option های بهینه این فریم ورک فوق العاده آشنا شدیم و حتما هر دستور یا متد jquery که به شما آموزش خواهیم داد option های آن نیز به طور کامل برایتان شرح می دهیم و نکته دیگر این که اگر به دنبال یادگیری این فریم ورک هستین حتما آموزش های قبل و بعدی را دنبال کنید و باید پس از این آموزش ها تمرین و تست کد را هم داشته باشید . تنها در این صورت است که می توانید این فریم ورک عالی را یاد بگیرید .
بسیار خب به پایان یکی دیگر از قسمت های سری آموزش های دوران طراحی وب رسیدیم در جلسات بعدی با معرفی و بررسی متد های jquery کار را دنبال می کنیم
امیدوارم از این آموزش لذت کافی رو برده باشید . در پناه حق
موفق , پیروز و سربلند باشید
-
1 مجموعه استایلهای تب با CSS3
-
2 استایلهای Notification زیبا با CSS3
-
3 303 آیکون متحرک با jQuery
-
4 فهرستهای پرسپکتیو برگه با CSS3
-
5 فهرست واکنشپذیر بسیار زیبای Lynx
-
6 متد show و hide در jquery
-
7 آموزش jquery – انتخاب المنت ها
-
8 آموزش jquery – ساختار اصلی
-
9 دوران طراحی وب – مقدمه
-
10 بسته دکمههای وب بسیار زیبا و کاربردی
Pingback: متد show و hide در jquery | وبلاگ Wonderco